Název: Prokysávací schopnosti mlékárenské suroviny
Překlad názvu: Fermentation capability of bulk milk under usual conditions
Autoři: BOUŠKOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivní kyselost; bakterie mléčného kysání; kyselost; mléko; pH; titrační kyselost; acidity; active acidity; lactic acid bacteria; milk; pH; titratable acidity
Citace: BOUŠKOVÁ, Lucie. Prokysávací schopnosti mlékárenské suroviny. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19535

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115355


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-20, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet