Název: Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
Překlad názvu: Quality and hygiene systems and their differences
Autoři: HADÁČKOVÁ, Gabriela
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: BRC; HACCP; hygiena potravin; IFS; ISO; Jakost potravin; BRC; food hygiene; Food quality; HACCP; IFS; ISO
Citace: HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37122

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188433


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet