Název: Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii
Překlad názvu: Analysis of the advantages of franchising in gastronomy
Autoři: Čakarová, Rosica ; Holečková, Jaroslava (vedoucí práce) ; Papáčková, Zuzana (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: franchisnig; franchisový koncept; gastronomie; podmínky franchisingu; franchise concept; franchise terms and conditions; franchising; gastronomy

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/48945

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-201870


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-01-27, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet