Název: Nové trendy v nabídce gastronomických služeb
Překlad názvu: New Trends in Gastronomic Services
Autoři: Zelenková, Simona ; Kvítková, Zuzana (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativní výživové styly; analýza trhu; restaurační zařízení; spotřebitelská poptávka; stravovací služby; zdravá výživa; alternative dietary lifestyles; alternative nutrition; catering facilities; catering services; consumer demand; healthy nutrition; market analysis

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/69534

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-359401


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet