Název: Proměna české kuchyně z dob Magdaleny Dobromily Rettigové po současné trendy zdravého životního stylu
Překlad názvu: Transformation of czech cuisine from the time of Magdalena Dobromila Rettigova to current trends of healthy lifestyle
Autoři: Málková, Simona ; Čevela, Rostislav (vedoucí práce) ; Hanušová, Jaroslava (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: adolescent; dnešní civilizovaná doba; Magdalena Dobromila Rettigová; nezdravý životní styl; základní živiny; Česká kuchyně; životní styl; adolescent; an essential nutrient; Czech cuisine; lifestyle; Magdalena Rettig; today's civilized time; unhealthy lifestyle

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/94381

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-372525


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-03-07, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet