Název: Komplexní analýza léčivých rostlin a jejich potenciál při využití v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Complex characterisation of medical herbs and study of their utilization in food industry as a source of functional components
Autoři: Burdějová, Lenka ; Kráčmar, Stanislav (oponent) ; Šilhár, Stanislav (oponent) ; Polovka, Martin (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; barva; fenolické sloučeniny; kovy; Léčivé rostliny; senzorická analýza; antioxidant activity; colour; Medical plants; metals; phenolic compounds; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/83510

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-382420


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet