Název: Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb
Autoři: KHALILI TILAMI, Sarvenaz
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2019
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: mastné kyseliny; rybí pokrm; výživovou hodnotu
Citace: KHALILI TILAMI, Sarvenaz. Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb. Vodňany, 2019. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/36475

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-393318


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2019-03-14, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet