Název: Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce
Překlad názvu: Quality of poultry meat in relation to the production method
Autoři: KADLECOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení; konvenční zemědělství; kuřecí maso; prsní svalovina; senzorická analýza; volný chov; breast muscle; chemical composition; chicken meat; conventional agriculture; free range; sensory analyse
Citace: KADLECOVÁ, Lucie. Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53832

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395210


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet