Název: Vývoj metody pro stanovení kvalitativních ukazatelů kakaového prášku
Překlad názvu: Development of method for determination of qualitative parameters of cocoa powder
Autoři: Vránová, Petra ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; ICP-OES; kakaové boby; kofein; Theobroma cacao; theobromin; caffeine; cocoa beans; HPLC; ICP-OES; Theobroma cacao; theorbomine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177417

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401855


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet