Název: Chemická a senzorická charakterizace ciderů vyrobených z odrůd jablek charakteristických pro ČR
Překlad názvu: Chemical and sensory characterization of cider made from apple cultivars ordinarily grown in Czech republic
Autoři: Strapcová, Zuzana ; Vítová, Eva (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: antioxidant activity; carbohydrates; Cider; HPLC; IC; ICP-OES; organic acids; phenolic compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177501

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401939


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet