Název: Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách
Překlad názvu: Importance of natural antinutritional and toxic substances in food
Autoři: Hruša, Adam ; Kinkorová, Ivana (vedoucí práce) ; Šteffl, Michal (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antinutriční látky; složky stravy; toxické látky; zdraví; antinutritional substances; diet components; health; toxic substances

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/120461

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-434489


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet