Název: Studium vlivu studeného chmelení na stabilitu pivní pěny
Překlad názvu: Effect of the dry hopping of the stability of beer foam
Autoři: Benda, David ; Štursa, Václav (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chmel; fenolické látky; IC; ICP-OES; iso--kyseliny; NIBEM; Pivo; proteiny; stabilita pivní pěny; studené chmelení; UV-VIS; Beer; beer foam stability; dry hopping; hop; IC; ICP OES; iso--acids; NIBEM; phenolic compounds; proteins; UV-VIS

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204453

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501791


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-29, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet