Název: Antioxidační parametry modelového výrobku z ovoce
Překlad názvu: Antioxidative parameters of fruit model product.
Autoři: KRATOCHVÍLOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ABTS; anthokyany; antioxidační aktivita; bez černý (Sambucus nigra L.); chlorogenová kyselina; DPPH; fenolické látky; FRAP; kvercetin; L-askorbová kyselina; rutin; spektrofotometrie; vysokoúčinná kapalinová chromatografie; ABTS; anthocyanins; antioxidant activity; chlorogenic acid; DPPH; elderberry (Sambucus nigra L.); FRAP; high-performance liguid chromatography; L-ascorbic acid; polyphenols; quercetin; rutin; spectrophotometry
Citace: KRATOCHVÍLOVÁ, Lenka. Antioxidační parametry modelového výrobku z ovoce . České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64035

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518072


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet