Název: Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
Překlad názvu: The Analysis of the French Cuisine?Supply and Demand in Prague
Autoři: Chvátalová, Kristýna ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Rolínek, Igor (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: francouzská gastronomie; gastronomie; stravovací služby; zařízení veřejného stravování; food and beverage facility; French cuisine; gastronomy; restaurant

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/31421

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-113727


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-13, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet