Název: Zpracování kuřat na jatkách
Překlad názvu: Processing chicken at slaughter
Autoři: POŽÁRKOVÁ, Radka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: drůbež; drůbeží maso; kuře; prsní svalovina; stehenní svalovina; zpracování kuřat; breast flesh; chicken; chicken processing; poultry; poultry flesh; thigh flesh
Citace: POŽÁRKOVÁ, Radka. Zpracování kuřat na jatkách. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19397

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115347


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-20, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet