Název: Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
Překlad názvu: Sensory evaluation of commercial milks depending on technology processing
Autoři: KRŮČKOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazník; kvalita; mléko; pasterizované mléko; senzorické hodnocení; spotřebitel; UHT mléko; vlastnosti; consumers; milk; pasteurized milk; properties; quality; questionnaire; sensory evaluation; UHT milk
Citace: KRŮČKOVÁ, Lucie. Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19526

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115353


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-20, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet