Název:
Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby
Překlad názvu:
Sensory evaluation of commercial milks depending on technology processing
Autoři:
KRŮČKOVÁ, Lucie Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem diplomové práce bylo hodnocení konzumních mlék různě tepelně ošetřených pomocí preferenčních testů. Součástí práce byl dotazníkový průzkum provedený na základě navrženého dotazníku.The sensory evaluation of heat treated consumer milk at different temperatures by preference tests was main topic of this thesis. The survey based on questionare is part of this thesis.
Klíčová slova:
dotazník; kvalita; mléko; pasterizované mléko; senzorické hodnocení; spotřebitel; UHT mléko; vlastnosti; consumers; milk; pasteurized milk; properties; quality; questionnaire; sensory evaluation; UHT milk Citace: KRŮČKOVÁ, Lucie. Senzorické hodnocení konzumních mlék v závislosti na technologii výroby. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19526