Název: Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK
Překlad názvu: Opportunities of development F&B section of WELLNESS HOTEL FRYMBURK
Autoři: PRŮŠOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: F&B úsek; gastronomie; Lipensko; Wellness; Wellness Hotel Frymburk; F&B section; gastronomy; Lipensko; Wellness; Wellness Hotel Frymburk
Citace: PRŮŠOVÁ, Lucie. Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28730

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-153670


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-08, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet