Název: Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR
Překlad názvu: Modern history of institutional control of foodstuff in the Czech Republic
Autoři: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: EFSA; hodnocení rizik; Informační centrum bezpečnosti potravin; komunikace o riziku; systém; vzdělávací projekty; vzdělávání; zajištění bezpečnosti potravin; řízení rizik; education; educational projects; EFSA; ensuring food safety system; Food Safety Information Center; risk assessment; risk communication; risk management
Citace: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/30191

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156270


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-09-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet