Název: Využití steviosidů a rebaudiosidů v potravinářském průmyslu v České repbulice a v Evropské unii
Překlad názvu: Stevioside and rebaudioside use in the food industry in the Czech Republic and the European Union
Autoři: PRAYER, Radek
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cukr; rebaudiosid; sladidla.; steviol-glykosid; steviosid; stévie; rebaudioside; stevia; steviol-glycosides; stevioside; sugar; sweeteners.
Citace: PRAYER, Radek. Využití steviosidů a rebaudiosidů v potravinářském průmyslu v České repbulice a v Evropské unii. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37120

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188432


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet