Název: Systém hodnocení pracovníka v gastronomii
Překlad názvu: Employee evaluation system in gastronomy
Autoři: Štěpánková, Kateřina ; Dvořáková, Zuzana (vedoucí práce) ; Vevera, Michal (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Hodnocení pracovníka; implementace systému hodnocení pracovníka; systém hodnocení pracovníka ve společnosti; význam hodnocení pracovníka; company employee evaluation system; Employee evaluation; implementation of an employee evaluation system; importance of employee evaluation

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/51087

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-205638


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-02, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet