Název: Ověření pravosti pomerančové šťávy DIZZY na základě vybraných chemických parametrů
Překlad názvu: The control of DIZZY orange juice authenticity on the basis of selected chemical properties
Autoři: Drahovzalová, Kateřina ; Babák, Libor (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autentifikace; falšování; legislativa; pomerančová šťáva; adulterating; authentication; legislation; orange juice

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25286

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-207458


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet