Název: Využití metody PCR v reálném čase při mikrobiologické analýze potravin
Překlad názvu: Application of real-time PCR in microbiological analysis of food-stuffs
Autoři: Novotná, Eva ; Michaela, Kotianová (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: identifikace; izolace DNA; polymerázová řetězová reakce v reálném čase; Probiotický výrobek; rod Lactobacillus; DNA isolation; genus Lacobacillus; identification; Polymerase Chain Reaction in real time; Probiotic product

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/916

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-209731


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet