Název: Vliv tepelného opracování na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
Překlad názvu: The influence of thermal treatment on life of particular food products.
Autoři: Žůrková, Pavla ; Ing.Gabriela Dereňová (oponent) ; Ing.Petr Koflak (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mikroorganismy; senzorická analýza; tepelné opracování; heat processing; microorganisms; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25303

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216204


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet