Název: Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd červeného rybízu
Překlad názvu: Basic chemical characteristics of juices from selected red currants varieties
Autoři: Rucká, Markéta ; Jurečková, Zuzana (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: formolové číslo; pH; redukující cukry; rozpustná sušina; sušina; titrační kyselost; výtěžnost šťávy; červený rybíz; dry matter; formol number; juice yield; pH; red currant; reducing sugars; soluble solids; titratable acidity

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38993

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216282


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet