Název: Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích s využitím amplifikačních metod
Překlad názvu: Identification of lactic acid bacteria in fermented dairy products using amplification methods
Autoři: Tycová, Martina ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: DNA isolace; kysané mléčné výrobky; magnetické nosiče; polymerázová řetězová reakce (PCR); Streptococcus thermophilus; DNA isolation; fermented milk products; magnetic carriers; polymerase chain reaction (PCR); Streptococcus thermophilus

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12855

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216384


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet