Název: Identifikace kvasinek rodu Saccharomyces během kvašení bílého vína
Překlad názvu: The identification of Saccharomyces yeasts during fermentation of white grape must.
Autoři: Zdeňková, Michaela ; Vojtíšková, Marie (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: identifikace; kvasinky; PCR-RFLP; výroba vína; identification; PCR-RFLP; wine; wine making; yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12955

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216408


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet