Název: Obsah toxických a esenciálních prvků v biopotravinách a jejich porovnání s běžnými potravinami
Překlad názvu: Content of toxic and esential elements in bio foodstuffs and their comparing with ordinary foodstuffs
Autoři: Kohoutková, Nina ; Diviš, Pavel (oponent) ; Vitoulová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotraviny; esenciální prvky; hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem; optická emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem; ořechy; semena; toxické prvky; bio foodstuff; essential elements; mass spectrometry with inductively coupled plasma; nuts; optical emision spectrometry with inductively coupled plasma; seeds; toxic elements

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/11408

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216527


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet