Název: Vliv aromaticky aktivních látek na chutnost kysaných mléčných výrobků
Překlad názvu: Influence of aroma active compounds on flavour of fermented dairy products
Autoři: Tvrdková, Denisa ; Pšenáková, Ivana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chutnost; GC; kysané mléčné výrobky; senzorická analýza; SPME; fermented dairy products; flavour; GC; sensory analysis; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/918

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216584


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet