Název: Utilizace syrovátky termofilními mikroorganismy
Překlad názvu: Whey utilization with thermophilic microorganisms
Autoři: Rychová, Alexandra ; Vítová, Eva (oponent) ; Babák, Libor (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: CHSK; redukující cukry; Syrovátka; termofilní mikroorganismy; COD; reducing sugars; thermophilic microorganisms; Whey

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/6562

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216784


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet