Název: Drůbeží strojně oddělené maso vyrobené různými způsoby: Stanovení bílkovin, tuku a kostních úlomků.
Překlad názvu: Mechanically separated meat from poultry produced by different techniques: Proteins, fat and bone fragment determination.
Autoři: Čížková, Silvie ; Babák, Libor (oponent) ; Šalplachta, Jan (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení; kostní úlomky.; Kuřecí maso; měkký způsob oddělování; strojně oddělené maso; tvrdý způsob oddělování; bone fragments.; chemical composition; Chicken meat; hard way of separation; mechanically separated meat; soft way of separation

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/4456

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216794


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet