Název: Studium antimikrobiálního účinku vybraných druhů koření
Překlad názvu: Study of the antimicrobial effects of selected spices
Autoři: Kalábová, Jana ; RNDr.Eva Dvořáčková (oponent) ; Voběrková, Stanislava (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Antimikrobiální účinek; antioxidační aktivita; esenciální olej; koření; polyfenoly; Antimicrobial effects; antioxidant aktivity; essentials oil; polyphenolics; spices

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25628

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216977


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet