Název: Enkapsulace vybraných přírodních extraktů pro využití v potravinářství
Překlad názvu: Encapsulation of selected natural extract for food application.
Autoři: Vyskočilová, Terezie ; Kočí, Radka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alginát; chitosan; enkapsulace; probiotika; propolis; zelený ječmen; alginate; chitosan; encapsulation; green barley; probiotics; propolis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30921

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217067


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet