Název: Studium faktorů ovlivňujících tvorbu těkavých aromaticky aktivních látek v přírodních materiálech
Překlad názvu: Study of Factors Influencing Creation of Volatile Aroma Active Compounds in Natural Materials
Autoři: Loupancová, Blanka ; Vávrová, Milada (oponent) ; Kráčmar, Stanislav (oponent) ; Fišera, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromaticky aktivní látky; barva; flavour; GC; mastné kyseliny; senzorická analýza; SPME; sterilované tavené sýry; textura; aroma active compounds; colour; fatty acids; flavour; GC; sensory analysis; SPME; sterilized processed cheese; texture

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/5356

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-233345


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet