Název: Studium podmínek vzniku a eliminace akrylamidu vznikajícího při tepelném zpracování potravin.
Překlad názvu: Study of Formation and Elimination of Acrylamide in Food Matrix during Heat Treatment.
Autoři: Marková, Lucie ; Jarošová, Alžběta (oponent) ; Buňka, František (oponent) ; Šimko, Peter (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: akrylamid; antioxidanty; cereální produkty; eliminace; expozice; L asparagináza; tepelně opracované potraviny; acrylamide; antioxidants; cereal based products; elimination; exposure; L asparaginase; thermally treated foods

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/24782

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-233366


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet