Název: Izolace, identifikace a charakterizace mikroflóry vína a vybraných potravin
Překlad názvu: Isolation, Identification and Characterisation of Microbial Communities of Wine and Selected Foods
Autoři: Šuranská, Hana ; Španová, Alena (oponent) ; Jarošová, Alžběta (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: identifikace; komplex Saccharomyces sensu stricto; Kvasinky; molekulární metody; oenologické vlastnosti.; startovací kultura; sýry a jejich meziprodukty; víno; cheese and their by-products; identification; molecular approaches; oenological properties.; Saccharomyces sensu stricto complex; starter culture; wine; Yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/28478

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-233385


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet