Název: Využití analytických technik a chemometrie k autentifikaci vín
Překlad názvu: Application of analytical techniques and chemometry for authentification of wine
Autoři: Pořízka, Jaromír ; Karovičová, Jolana (oponent) ; Jarošová, Alžběta (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autenticita; chemometrie; EPR; geografický původ; HPLC; prvková analýza; Réva vinná; Víno; authenticity; chemometry; elemental analysis; EPR; geographical origin; HPLC; Vitis Vinifera; Wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/51832

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-234569


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet