Název: Informační systém pro restauraci
Překlad názvu: Information System of a Restaurant
Autoři: Lazarčík, Lukáš ; Zámečníková, Eva (oponent) ; Jirák, Ota (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Informační systém; OLAP analýza; podpora tvorby objednávek; registrační pokladna; sklad restauračního zařízení; cash register; Information system; OLAP analysis; restaurant equipment warehouse; support the creation of orders

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/54706

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-237656


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet