Název: Možnosti přípravy kombinovaných nápojů z vybraných druhů ovoce
Překlad názvu: Possibilities of preparation combined drinks from selected fruits
Autoři: Zábranská, Miroslava ; Vránová, Dana (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; aronie; fenolické látky; HPLC; sacharidy; UV-VIS spektrofotometrie; vitamín C; anthocyans; aronia; HPLC; phenolic compounds; sacharides; UV-VIS spectrophotometry; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/58863

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-240998


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet