Název: Charakterizace vybraného typu mléčného „bio“ výrobku
Překlad názvu: The characterisation of selected type of „bio“ dairy product
Autoři: Hanychová, Silvie ; Trachtová, Štěpánka (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentace; kefír; kefírová zrna; mléčné výrobky; senzorické hodnocení; dairy products; fermentation; kefir; kefir grains; sensory evaluation

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/60348

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-242572


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet