Název: Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
Autoři: Rozek, Kamil
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analytické metody; falšování vína; FTIR; HPLC; povolené látky; povolené postupy; senzorické hodnocení; SNIF-NMR; Vedelův systém; zákonná opatření

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=72770

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-249859


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet