Název: Oxidační změny vybraných druhů masa
Překlad názvu: Oxidative changes in selected types of meat
Autoři: Havelková, Michaela ; Prokůpková, Ludmila (vedoucí práce) ; Vladimír, Vladimír (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidace; chladírenské skladování; mastné kyseliny; oxidace; rybí maso; tuk

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=202625

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-257919


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-21, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet