Název: Možnosti HPLC při stanovení vybraných vitamínů v potravinách I.
Překlad názvu: HPLC potential for determination of selected vitamins in food products I.
Autoři: Brejchová, Denisa ; Sklenářová, Hana (oponent) ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/17062

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-293691


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet