Název: Stanovení nutričních vlastností mleté papriky různého geografického původu
Překlad názvu: Determination of the nutritional properties of paprika of different geographic origin
Autoři: Kovaříková, Tereza ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; ICP-OES; kapsaicin; Mletá paprika; nutrienty; prvková analýza; capsaicin; elemental analysis; HPLC; ICP-OES; nutrients; Paprika

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64857

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295716


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet