Název: Stanovení celkové antioxidační kapacity ve vybraných potravinách a potravinových doplňcích průtokovou injekční analýzou s chemiluminiscenční detekcí
Překlad názvu: Determination of Total Antioxidant Capacity in Select Food products and Dietary Supplements by Flow Injection Analysis with Chemiluminiscent Detection
Autoři: Průchová, Karolína ; Rychlovský, Petr (vedoucí práce) ; Hraníček, Jakub (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/41444

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-305744


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet