Název: Možnosti trvale udržitelného rozvoje v rámci potravinového systému
Překlad názvu: Opportunities for Sustainable Development in the Framework of Food Systems
Autoři: Mrnková, Martina ; Rynda, Ivan (vedoucí práce) ; Novák, Arnošt (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Klíčová slova: bezpečnost potravin; potravinová soběstačnost; trvale udržitelná výroba a spotřeba; Trvale udržitelný rozvoj; food safety; food security; Sustainable development; sustainable production and consumption

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/48067

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-312353


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet