Název: Aplikace QCM (Quartz Crystal Microbalance) při studiu vlastností piva
Překlad názvu: Application of QCM (Quartz Crystal Microbalance) for evaluation of beer properties
Autoři: Škoda, Jakub ; Gabriel, Petr (vedoucí práce) ; Sladký, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: pivo; Quartz Crystal Microbalance; beer; Quartz Crystal Microbalance

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/50280

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-314569


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet