Název: Stanovení obsahu akrylamidu v kávě
Překlad názvu: Determination of acrylamide content in coffee
Autoři: Janíčková, Vlasta ; Obruča, Stanislav (oponent) ; Svoboda, Zdeněk (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: akrylamid; Arabica; GC/MS; Káva; Maillardova reakce; Robusta; acrylamide; Arabica; Coffee; GC/MS; Maillard reaction; Robusta

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/65329

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-316701


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-25, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet