Název: Stanovení základních chemických charakteristik borůvkové pulpy
Překlad názvu: Determination of basic chemical characteristics of blueberry pulp
Autoři: Strapcová, Zuzana ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antokyánové farbivá; celková a rozpustná sušina; fenolické látky; pH; redukujúce sacharidy; titrovateľné kyseliny; Vaccinium corymbosum; Vaccinium myrtillus; pH; phenolics; reducing carbohydrates; titratable acids; total and soluble solids; total anthocyanins; Vaccinium corymbosum; Vaccinium myrtillus

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/65427

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-316792


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-25, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet