Název: Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Autoři: BRABENCOVÁ, Aneta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bezlepkové pečivo; chia mouka; chia semínka; senzorické hodnocení.; chia flour; chia seeds; Gluten-free pastry; sensory evaluation.
Citace: BRABENCOVÁ, Aneta. Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/48027

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320643


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet