Název: Vliv kvality potravy na růst a přežívání perloočky Daphnia longispina (Crustacea: Cladocera)
Překlad názvu: Food quality impact on growth and survival of Daphnia longispina (Crustacea: Cladocera)
Autoři: Sýkorová, Veronika ; Sacherová, Veronika (vedoucí práce) ; Macháček, Jiří (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: C:N:P; Daphnia longispina; Plešné jezero; Stechiometrie; zooplankton; C:N:P; Daphnia longispina; Plešné Lake; Stoichiometry; zooplankton

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/51812

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-321131


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet